Nutellás muffin

Hozzávalók: 10 dkg olvasztott vaj, 22 dkg cukor, 2 egész tojás, 15 dkg natúr joghurt (1 kispohár), 5 ek tej, 28 dkg liszt, 1 tasak sütőpor, annyi nutella amennyi a muffinok közepébe kell

Elkészítés: A vajat megolvasztjuk majd hozzákeverjük a cukrot,  a tojást, a joghurtot, a tejet, a lisztet, a sütőport és csomómentesre keverjük. A tészta felét muffin formákba öntjük, teszünk rá 1-1 teáskanál Nutellát, befedjük a maradék tésztával, majd előmelegített sütőben megsütjük.

Megjegyzés: nagy előnye ennek a finomságnak, hogy hamar készül, kiadós és minél tovább áll annál finomabb az íze és még mosogatni sem kell utánna sok edényt.

Vigyázat ne töltsük túlságosan tele nyers tésztával a muffinformát mert nagyon megnő és kifuthat a formából.